Jom Santai Bersama Mr. Broken Heart

Santai Bersama Roha a.k.a Cinta Tiada AkhirNya

...Bila Aku Mula Bercerita...


 .Assalamualaikum.

Pejam celik pejam celik dah masuk tahun baru rupanya.. dah nak masuk bulan 2 dah.pun.. keh3 .Lamanya aku tak updated blog yang dah bersawang ni. Actually nak kata busy memanjang tu tak lah sangat.. tapi tahap kemalasan yang menjadi2 membuatkan malas nak mengupdate benda ni. hahaha banyak lagi kot perkara yang lebih penting dari nak menguptade2 ni... huhu

Okkkk... memandangkan dah pun masuk tahun baru (lama dah sayang oi...) hehe azam aku tahun ni haha apa lgi nak kahwin lerrr... (dah gatal) haha. Ok2 serius.serius.haha. Tahun 2013 banyak mengajar aku macam2 perkara especially tentang diri aku sendiri... keluarga... kerja.... and juga insan yang aku sayang... siapa lagi kekasih hati aku En. Mohamad Khairil Nizam Bakri pilihan Bonda Tersayang .... ;) Insan yang banyak mengajar aku erti kehidupan.... susah senang dia sentiasa ada dengan aku... Alhamdulillah ...

Kerja??? Aku still kerja tempat aku yang sebelum ni mana lagikan kalau bukan office lawyer ni... Boss tolongla naikkan gaji.. saya nak kahwin dah niiiii (jerit meluahkan perasaan yang tak terkeluar) hahaha APTB...  Bersyukur dengan apa yang ada.. and bersyukur rezeki tak pernah putus... ^-^ Alhamdulillah...

Hehehe part family... Alhamdulillah semakin bertambah anak-anak buah aku... Tahun lepas je sekali 3 aku dapat anak buah baru (muka teruja) haha ... Sayang kahwin jom tak sabar nak ada anak sendiri. haha 

 (Nurul Sofia Batrisya)

 (Dhia Nur Batrisya)

(Muhammad Ammar Amjad)

Itu cerita tahun lepas okey... Tahun ni pun ada juga. hahah macam kilang kakak-kakak aku ni. In sha Allah semoga segalanya di permudahkan untuk kakak-kakak aku yang tersayang... Aku bila lagi???? muahahhaha.. gelak jahat jap.. mana boleh tanya... tak kahwin lagi la dear... (senyum gatal) hehe

Aku tak tau nak citer apa lg dah.. malas nak wat entry panjang2 huhuhu..

Okey.. cukup dulu wat masa ni.. nak uruskan anak jap.. anak??? muahahhaha anak tekak la... lapar tetiba



♥ Kerana Dirimu Begitu Berharga ♥

3 comments:

eyqa yushaiza said...

lama betei tak update blog.. :PP

International Directory Blogspot said...

Hello I'am Chris

This is not a spam
Your blog is not on the "Directory Blogspot" ?
With little site offers free website promotion
I invite you to join
You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Represent Your Country
World-Directory is 193 countries in the world! and thousands of blogs
Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
Blog Url
Location Of Your Country In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
Happy Blogging
****************
We follow your blog! Please follow mine
You can forward this invitation to your friends

PLEASE IMPERATIVE !
Registration for the "Directory" blog, are free.
We only ask you to follow the blog. Thank you for your understanding
**********************************************

Last news of "Directory Blogspot" "
Soon we will award the best Fashion blog and psp, Makeup, nails, crafts, handmade, cooking, paintings, home, photography, jewelry
The Competition is open

Aku Budak Kampung said...

@: eyqa yushaiza
tahap kemalasan banyak sangat :P