Jom Santai Bersama Mr. Broken Heart

Santai Bersama Roha a.k.a Cinta Tiada AkhirNya

Aktiviti Hari Minggu ????


.Assalamualaikum.

Happy Chinese New Year!!! tak sempat nak update smlm ... mmm smlm banyak jugak aktiviti fie buat tapi tak smpat nak update sebab dok bz layan karenah anak buah fie. Sekarang ni mood malas nak menaip panjang-panjang. Jadi update pic jelah. hehehe

(kalau nak tau budak ni hantu coklat ... papa dia belikan semalam habis RM 50 untuk  dia sorang je ... serius!)



(yang ni santapan untuk lunch smlm ^_^)

 (yang ni santapan untuk dinner smlm sebelum masuk wayang ^_^)

 (so ... ni hasil tangkapan cerita yang fie tengok smlm ... mmm nak kata best bolehla... sebab dah belikan, best tak best kena tengok juga ... )


♥ Kerana Dirimu Begitu Berharga ♥

2 comments:

Jee Fairuz Joe said...

amboi comey budak yang makan coklat tu...

aisyah fashadeland said...

salam . hai blogger cute . saya follow sambil singgah blog awak . follow me back?