Jom Santai Bersama Mr. Broken Heart

Santai Bersama Roha a.k.a Cinta Tiada AkhirNya

Dari Kuala Johor ke Negeri Melaka... -Part 1-

Hai korang … wahhhhh dah 3 hari aku tak jenguk blog aku, nasib baik tak bersawang bagai. Kehkehkeh. Bukan apa aku masa aku terhad sikit nak updated blog kesayangan aku ni sebabnya aku g bercuti kat Negeri Sembilan at Kuala Johol … ha, korang pernah pergi tak ??? Nangis aku kat sana, line telefon kat sana langsung tak ada … kekonon KU BERSAMAMU tapi hampeh tak ada. Whuhuaaaa … sadis je rasa. Tapi nak bercuti punya pasal aku pasrahkan jelah tak contact sape-sape pun tak apa janji aku happy kat sana (lupa diri kejap) kehkehkeh.
entry kali ni aku cuma gambar je, ha tengoklah ye part 1 ni, nanti part 2 aku upload k. hihihi


(Makan durian sampai mabuk tak boleh nak bangun)

 (Jakun gila time aku jumpa ayam ni. huhuhu)

(Murid-murid ini adalah pokok R.A.M.B.U.T.A.N ye ...) 

 (Ini pokok M.A.N.G.G.I.S ... kenal kan ... hihihi)


(Sumber gambar ini di ambil di rumah Mak Mentua Kakak Aku...  -ayat skema sikit)


♥ Kerana Dirimu Begitu Berharga ♥

2 comments:

miss kecoh said...

duriannn....yummy...bnyknye pokok,, kalu miss kecoh tgk buah rambutan bnyk2.. ape lg...panjat terus x sedo diri hahaa.

Aku Budak Kampung said...

fie nak panjat tak boleh la ... takut jatuh habis patah semua tulang. kehkehkeh