Jom Santai Bersama Mr. Broken Heart

Santai Bersama Roha a.k.a Cinta Tiada AkhirNya

Malam Minggu Pekena Burger Bakar Batu Pahat




Ehemm2 … ai korang selamat bermalam minggu … korang pergi mana je tu …
Ha … don’t’ buat kerja yang bukan-bukan ea … tak mo.tak mo … hindari dari perkara yang tak elok. Okey dear …

Aku malam minggu ni tak ke mana pun … kat kedai kakak aku je hari ni. Asik hujan je hari ni, berhenti, hujan, berhenti, hujan, berhenti hujan … begitula seterusnya …

Dari siang tadi aku dok asik fikir nak makan apa erk hari ni … nak makan nasi malas, nak makan apa, nak makan apa …
Dok tengah fikir-fikir adik aku menyampuk tiba-tiba …
Ha, makan burger bakar sedap juga kan.kan.kan. Aku pun terdiam sekejap, eh budak macam tau je aku tengah buntu nak makan apa. Pelik aku …

Lepas tu aku fikir lagi … nak beli kat mana erk burger tu … eh2 tiba-tiba aku teringkat kat si dia. Terus teruja aku nak makan benda alah tu. Wait-wait apa kena mengena dengan mamat tu erk??? Abaikan jela. Buat-buat tak baca tau yang tadi tu. Malas nak delete pulak. bak Bak kata pepatah terlajak perahu boleh di undur terlajak taip malas nak delete. Kehkehekeh.

Apa la yang aku dok merepek-repek ni … adoi … okey balik pada cerita burger bakar tadi eh. Burger tu dapat kat aku akhirnya … huhuhuhu yea … dapat.dapat.dapat. macam kanak-kanak dapat gula-gula pulak aku.
Tadi hasil rembatan burger bakar tu bukan aku yang beli tau … Abang Ipar aku yang belanja … rezeki aku tu … orang memberi kita menerim.  Amacam ok tak peribahasa aku ? hihihihi

Jom layan hasil rembatan aku. Wait-wait sebelum tu aku nak korang sediakan tisu dulu untuk buat lap air liur yang bakal meleleh tu. Kehkehkeh. (padahal korang tak heran pun kan.kan.kan baik mengaku…)

Kat bawah ni resit hasil rembatan yang aku and adik aku dapat, aku makan HOT SHOT pun terkulat-kulat nak habiskan lagikan senarai-senarai yang ada kat dalam tu ... 





(Moral: Aku Kaki Makan ... lalalalala)


♥ Kerana Dirimu Begitu Berharga ♥

8 comments:

Syarifah Nadia Syed Mohsin said...

sedapnyaaa... tp xmo mkn sb diet :(

Aku Budak Kampung said...

diet??? bagus2... saya kaki makan tak boleh nak diet :)

Mia Liana said...

uiiii sedapnya.... tak pernah rasa lagi ni... yang kat batu pahat tu..

Puteri Afiqah said...

yummy... sodapnya..
nak jugak.. hikhik :)

miLa said...

waaa....bukan main melimpah ruah lagi sos dy...hmm..sedap :)

Cik Yaya said...

woww...ni lau yaya mkn ni mau knyg satu hari tu..serius...
pwot kcik..haha

QasehnyaRania said...

melimpah ruah sosnya..

salam kenal kembali ;D

Aku Budak Kampung said...

salam kenal juga kak ... :)