Jom Santai Bersama Mr. Broken Heart

Santai Bersama Roha a.k.a Cinta Tiada AkhirNya

Tahun 2013 Menjelang Sudah ....




Ehemm.ehemm. wahhh esok dah masuk Tahun 2013 … sudah tercapai kah Azam korang untuk tahun 2012 ini ??? Jom kongsi pengalaman ramai-ramai nak tak ???

Tahun 2012 ni macam-macam dugaan yang aku lalui suka, duka, kecewa erkk … kecewa ???
Yelah mana tak kecewanya … aku dok menunggu Anuar Zain masuk meminang aku sampai dah last tarikh untuk tahun 2012 tak datang-datang .kehkehkeh (just kidding ok)
Tahun 2012 ni macam-macam dugaan yang datang, insan tersayang pergi meninggalkan aku, mak aku sakit (operation) macam-macamlah …
Kalau nak menaip jenuhlah jawabnya … sebabnya takut berat pulak bolg aku ni di buatnya. Kehkehkeh.

Terang and jujur and ikhlas aku cakap azam aku untuk tahun ni still lagi belum tercapai … sebabnya ??? haa … biarlah aku sahaja yang tahu okey ???

Pengalaman korang macam mana pulak. Dah ada yang tercapai ???

Azam aku untuk tahun 2013 banyak woooo ... nak tahu ??? habiskan baca ok. kehkehkeh 








***





***





****





Aku nak rumah macam ni ...


Aku nak kereta macam ni ...


Aku nak motor macam ni ...


And .... Aku nak yang ni gôrjes...! kehkehkeh


(Attn: Gambaran di atas hanyalah imaginasi terlampau aku je ... biasalah korang mesti pernah impikan macam mana aku impikan kat atas tu kan.kan.kan. baik mengaku ...  Apa-apa pun aku harap korang dapat merialisasikan impian korang tu tak kiralah azam tu untuk yang tahun-tahun yang lepas ke ... yang dah berkurun ke janji korang dapat realisasikan okey ??? All the best my lovely blogger !!!
^_^


♥ Kerana Dirimu Begitu Berharga ♥

8 comments:

Mawar berduri said...

waah..kelas kau jah" haha..abaikan.. :) moga esk mmbawa sinar baru utk kamu ^_^ snyum sllu.

ANIM said...

tak salah berangan-angan dulu..sebab dari angan-angan tu datangnya azam dan cita-cita. banyak dah "testimoni" depan mata...wish u all the best

Aku Budak Kampung said...

senyum sokmo ^_^

Aku Budak Kampung said...

tq .... :)

sis92 said...

happy 2013!
do visit my blog too :)

Aku Budak Kampung said...

happy2013 sis :)

ejulz said...

selamat tahun baru.. smoga tercapai sgala impian.. :)

Aku Budak Kampung said...

selamat tahun baru ... erk...tq :)