Jom Santai Bersama Mr. Broken Heart

Santai Bersama Roha a.k.a Cinta Tiada AkhirNya

Terimbau Kembali




Gambar Animasi Gerak Lucu 5

hohoho tajuk kat atas tak boleh blah eak aku ni. Entah apa-apa jelah anak Salbiah ni. kehkehkeh.  bila aku godeh-godeh lawan web tadi tetiba jumpa animasi ni pulak ... dan.dan lah aku teringat balik masa aku pergi mandi dekat wonderland "Melaka"  aku naik benda alah yang tinggi tu nama apa entah ... kehkehkeh. gila, macam nak terkeluar anak tekak aku menjerit part dia pusing-pusing tu. Sebelum naik, alah biasa je taklah tinggi mana. Tapi bila dah naik ... ha! amik kau! Dammm!!! siyes muka aku cuak sebijik gila macam pic kat atas tu. ngeh.ngeh.ngeh. Adik aku rilex je kat belakang aku, aku yang kat depan macam dah nak kering darah, muka jangan cakapla pucat gila! mmmm tapi kan.tapi kan apa-apa pn A Famosa the Best! kat Wonderland ni permainan dia kurang menarik sikit (poyo) and macam terhad je aku rasa. Air dia??? jangan cakapla kalorin dia tinggi, naik berbau badan. kehkehkeh. 
sebenarnya aku tak tahu nak taip apa, sebab tahap keboringan aku dah melampaui batas ... hihihihi ...
ok lah, Selamat Bermalam Minggu ^_^



♥ Kerana Dirimu Begitu Berharga ♥

2 comments:

roha Hanapi said...

nak kluar bijik mata aku tengok... tak naik lg... tu....huhuhuhuuuu

nurulakmal said...

haha...dpt bygkan perasaan tu.