Jom Santai Bersama Mr. Broken Heart

Santai Bersama Roha a.k.a Cinta Tiada AkhirNya

Terlebih Rajin


.Assalamualaikum.

Tajuk di atas hanyalah lakonan semata-mata ^_^
kehkehkehkeh. Actually tangan aku ni tadi terajin sikit, saja masukkan list kat sebelah ni. nampak tak ??? Ala tajuk "Dunia Masakan" tu ... Aku masak tak lah pandai sangat, tapi bolehlah melayakkan diri untuk berumahtangga ... ngeh.ngeh.ngeh. Aku suka tengok orang memasak ni. Tapi kalau turn aku untuk mencuba ... tunggulah masa-masa yang lapang untuk merealisasikan "Master Chef" .... hehehehe 
Korang yang suka memasak tu aku kongsi sikit blog2 yang aku follow kat sebelah ni ... Kalau dah berjaya mencuba sesuatu yang baru jangan lupa post di Blog ye ...
Aku teruja tengok orang masak-masak ni macam gambar kat bawah ni. kehkehkeh

Despicable Me. hdfgh21.gif


♥ Kerana Dirimu Begitu Berharga ♥

2 comments: